تاریخ: جمعه 2 تیر 1385 - 20:44 عنوان: اگه با شما بود نفر قبلی رو چه رنگی می کردین؟
سلام به نظرت نفر قبل تو چه رنگیه؟ (ذاتش) اگه با شما بود چه رنگیش می کردی؟ _________________ وقتي صدايت کردم فرياد که زدم کلاغ ها همه از روي درختان پريدند مي گويند کلاغ شوم است اسم تو شور بود يا صداي من؟!!!
داش ایلیا سلام رسیدن بخیر از ذات ادما بجز خدا کسی خبر نداره واگر ما بخوایم درمقام شناخت دیگران بر بیایم ممکنه دراثر یه سری سو تفاهم ها به نتایج وحشتناکی برسیم که جبران ناپذیر وباعث بسیاری از دشمنی ها بشه توجهت رو به خوندن این جمله جاب می کنم .بخشش لازم نیست اعدامش کنید.
حالا اگه ادم مثبتی باشی می خونی...بخشش.,لازم نیست اعدامش کنید.واگه منفی می خونی بخشش لازم نیست.. اعدامش کنید.میبینی که زمین تا اسمان فرق فوکوله.پس بهتر ادم نظرش راجع به دیگران رو پیش خودش نگه داره. _________________ سلام غریبه اشنا
ولي اونجوري ادم مطمعن تره!!!!!!!!!
من رنگم دلم سیاه بعضی مو قع پر از زردی می شه . بعضی موقع یادم میره خون قرمزه!!
ای کاش سفید بود دلم رویاهام ارزوهام _________________ وقتي صدايت کردم فرياد که زدم کلاغ ها همه از روي درختان پريدند مي گويند کلاغ شوم است اسم تو شور بود يا صداي من؟!!!
تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours میباشند رفتن به صفحه : 1, 2, 3 ... 63, 64, 65بعدی
صفحه 1 از 65
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید شما نمی توانید در این بخش رای دهید